blauwe petatten?

2 berichten / 0 nieuw
Laatste bericht
#1 vr, 30/05/2003 - 14:08
Anoniem (anoniem geplaatst)

blauwe petatten?

de aardappelen die wij,en nog anderen kopen ,bevatten veel donkerblauwe plekken ,tot diep in het vlees,nu vertelt er mij iemand dat deze verkleuringen een zeer kankerverwekkende stof is ,en dat ik beter deze aardappelen terug naar de winkel zou brengen,heb vroeger ,toen de petatten van een boertje in de buurt kwamen,nooit dit voorgehad.waren altijd zuiver ,zonder die rare vlekken.

za, 31/05/2003 - 18:35
Anoniem (anoniem geplaatst)

Als aardappelen blauw zijn noemt men dat stootblauw. Het komt door een overmaat van kali in de groeiperiode. Groene aardappelen zijn het gevolg van het bewaren in het licht. Aardappelen moeten in het donker bewaard worden. Deze Aardappelen kun je beter niet eten.

Onderwerp gesloten