terras bakken gezocht

3 berichten / 0 nieuw
Laatste bericht
#1 za, 01/11/2003 - 21:09
Anoniem (anoniem geplaatst)

terras bakken gezocht

Hallo ik ben een beginnende terras planten gek. Ben daarom op zoek naar plantenbakken die een beetje redelijk geprijst zijn. Heeft iemand een tip. Regio Den Haag / Rotterdam. bvd Sannie

za, 01/11/2003 - 23:43
Anoniem (anoniem geplaatst)

Dat ligt er aan wat je wilt en kunt uitgeven . Je kunt ook gewoon met emmers beginnen en een mooie bloembak en die elk jaar aan vullen met een mooie.( verjaardag en SinterklaasJe moet alleen wel goed kijken welke kant op je op wilt. b.v. naar italiaanse modellen, modern of klassiek . Tuincentra's ruimen misschien nu wel wat op. Als je allemaal goedkopen koopt wil je over een paar jaar toch vernieuwen en mooieren kopen en geef je twee keer uit. Je kunt ook in het voorjaar alle prijskranten van de bouwmarkt bekijken . Die plastic terracotta zijn ook wel mooi. Groen was dit jaar in plastic de modekleur .
Cementkuipen doen het ook heel goed. Je moet wel zorgen dat je overal gaten in krijgt. Meestal doe ik ze vijf cm. boven de grond zodat er altijd wel wat water in blijft staan. Gaten maken van binnen naar buiten met oog op verstopping. In hardere plastic bakken, waar niet in geboord kan worden , doe ik dat met een dikke spijker die ik in een vlam warm maak.
Dan kijken wat je erin wilt zetten en wat je er 's winters mee moet. Ik had vroeger ( tot 8 jaar geleden bakken vol ) en dan begon de ellende van het overhouden . Ik heb nog een Fuchsiainfo-icon.

zo, 02/11/2003 - 10:39
Anoniem (anoniem geplaatst)

de kringloopcentra in je omgeving en rommelmarkten hebben vaak leuke exemplaren voor weinig, succes!

Onderwerp gesloten