Sproeien

4 berichten / 0 nieuw
Laatste bericht
#1 wo, 20/05/2009 - 18:09
alikianos

Sproeien

Ik woon in Spanje in een huis met een zonneterras met mijn poes, een Devon Rex. Sinds kort komt er elke nacht een vreemde poes op mijn terras en sproeit op verschillende plaatsen. Smorgens doet mijn Devon zijn ronde en weet ik presies waar de vreemdeling gesproeit heeft, en geloof me het stinkt. Ik heb al vanalles geprobeerd met spuitbussen maar niets helpt.Ten einde raad vraag ik of er iemand een oplossing voor dit probleem heeft.
Dank bij voorbaat.

di, 26/05/2009 - 15:37
Shaka

Je kunt hier in principe niets aan doen,omdat het naar alle waarschijnlijkheid een kater betreft die laat weten dat hij in de buurt is en een dame zoekt.Hij laat dus geurvlagen achter.
Je kunt hoogstens de eigenaar zoeken en die verzoeken om z'n kater te laten castreren.Doet die dat niet dan blijf je met de ellende zitten.

di, 26/05/2009 - 21:48
pia zz

Nou, niet alleen katers doen dit hoor, mijn dochter heeft een poes, die is gesteriliseerd, maar die doet het ook, soms zelfs in huis, een heel vervelend probleem.

za, 30/05/2009 - 19:04
Shaka

In het algemeen doen katers dit,maar een poes kan het ook wel eens doen,maar dan is er soms wegens gezondheidsredenen iets aan de hand.
Mijn ervaring met onze poes was,dat ze geen controle meer over de blaas had,en dat de zenuwen beschadigd waren waardoor ze inderdaad net als een kater stond te sproeien(meer de plas laten lopen met een opstaande staart).

Onderwerp gesloten