Kikkers

6 berichten / 0 nieuw
Laatste bericht
#1 zo, 02/11/2003 - 16:54
Anoniem (anoniem geplaatst)

Kikkers

Waar overwinteren de groene en bruine kikkers.

ma, 03/11/2003 - 18:53
Anoniem (anoniem geplaatst)

Beide op de bodem van de vijver als ik me niet vergis.
Groetjes,
Pieter

di, 11/11/2003 - 20:48
Anoniem (anoniem geplaatst)

de bruine kikker kom ik soms ook wel tegen in de tuin in de winter tussen een bergje bladeren.

ma, 08/03/2004 - 23:24
Anoniem (anoniem geplaatst)

Beste amfibie-vrienden,
De bruine kikker overwinterd in Nederlad, maar ik de zomer daar gaat het om, onze dierbare springvriendjes vluchtten dan letterlijk ons KIKKERLANDJE uit voor de beruchte en geweldadige J. de Hoon (alias: de Hengel) gezocht voor vele mishandelingen tegen onschuldige snoekbaarsen en kikkerschatjes. Onze bruine kameraad vlucht dan meestal door bijna verlaten -5 sterrenrestaurantjes waar alleen af en toe een paar verdwaalde toeristen zitten die niet op hun bord gekeken willen worden. De walnoot helpt ze dan het land uitvluchtten. Met de Groene kikker zit het anders deze moet ook wel vluchten maar dat heeft een andere reden J. de H. kan alleen maar aan rode of zwart grenzende kleuren zien dat komt door een overmatige klaverjas verslaving, nee... onze groene vriend moet oppassen voor Kermit de Flikker ook weleens Erwin genoemd maar deze kan (mits hij zijn stokje beschikbaar stelt aan G.G.) onderdak vinden in het altijd zonnige Papendrecht (dus ook in de winter) wat een goede overwinter plaats is voor onze waterwondertjes.
Ik hoop dat ik u voldoende heb ingelicht over deze mooie knaapjes. Blijf gezond en zorg dat u geen wratjes krijgt, u bent tenslotte geen pad (hahaha.. sorry kikkergrapje).
Tot kwaaks en let op uw eitjes,
K. Ikvors

wo, 17/03/2004 - 23:04
Anoniem (anoniem geplaatst)

wat is dti voor maf gelul

do, 08/04/2004 - 12:12
Anoniem (anoniem geplaatst)

volledig mee eens, als je niets zinnigs kan vertellen hou je beter je mond ,hier is niemand mee geholpen, zulke berichten zouden geweigerd moeten worden

Onderwerp gesloten